logo

 

Zontech is een jonge onderneming gespecialiseerd in zonne-energiesystemen. Vanuit de vestigingsplaats Amersfoort bedienen we heel Nederland.

Sinds 1 april 2008 is er een nieuwe subsidieregeling van kracht waardoor het nog interessanter is geworden om elektriciteit op te gaan wekken door middel van zonnepanelen. Voor dit jaar is er in totaal 46 miljoen euro subsidie beschikbaar. Dit is genoeg voor ongeveer 10 MW aan geïnstalleerd vermogen, dat zijn tussen de vijf- en tienduizend aanvragen. Er wordt onderzocht of er nog meer geld vrijgemaakt kan worden dus het is verstandig uw aanvraag gewoon in te dienen. Kijk voor meer informatie op de site van Senternovem, of ga rechtstreeks naar het aanvraagformulier (pdf).


Maar ook zonder subsidie loont het zeker de moeite zonnepanelen op uw dak te plaatsen. Zontech biedt kant-en-klare systemen voor prijzen die beginnen onder de 5 Euro per Wp. Hiervoor bieden wij u het complete pakket van panelen, omvormer, bekabeling, montagemateriaal, uitgebreide garantie en natuurlijk...service.


U kunt het systeem ook door ons laten installeren tegen zeer scherpe tarieven. Desgewenst ontwerpen we een systeem op maat voor u. Maak uw wensen kenbaar en wij sturen u een offerte.


Ons motto: Laten we het gewoon doen!